Cursus intuïtie en mediumschap

Als jong kind raakte ik overweldigd door alles wat ik voelde. Er was weinig ruimte dit te uiten, dus ik creëerde een eigen binnenwereld en ging al vroeg op zoek naar de zin en essentie van het leven en het uittesten van de ongeziene wereld.

Als ik nu terugkijk naar mijn levensloop kan ik alles wat me overkomen is als puzzelstukjes plaatsen op de weg die nodig was om mijn missie te kunnen volgen.

Pas rond mijn 60e kwam ik (bewust) in aanraking met het mediumschap, waardoor ik mijn gevoeligheden beter ging begrijpen en handen en voeten kon geven aan dat wat er onder de oppervlakte altijd al aanwezig was.

Ik ben erg goed begeleid in mijn proces van “opengaan”, en daar ben ik mijn leraren zeer dankbaar voor. Niet alleen dat ik mezelf begrijp, maar ook dat mijn wereld zo rijk is geworden door alle inzichten. Ik ben bij mezelf thuisgekomen.

Ik wil niets liever dan mensen de weg te wijzen in dit proces. Wie ben je echt, wat wil nu naar buiten komen, waar liggen jouw gaven?

Daarom is er de Cursus.  

Het is een platform waarin jij jezelf gaat ontdekken. Waar liggen jouw uitdagingen, wat houdt je nog tegen volledig ruimte te geven aan dat wat zich op spiritueel gebied wil uiten?

Als het je aanspreekt dan is dat niet voor niets.

Onderwerpen die aan bod zullen komen:

Intuïtie, verbindingen in helderheid op het horizontale vlak.

Verbindingen in helderheid op het verticale vlak.

Trancemediumschap.

De onderwerpen als psychometrie, aura’s, chakra’s, kleur, synesthesie, psychic art, contact maken met gidsen, engelen en overledenen, geïnspireerd spreken, trance spreken, trance schrijven en healing komen aan de orde. Door je te laten kennismaken met allerlei vormen van mediumschap ga je jezelf herkennen in wat er al aanwezig was.

Diverse meditaties en visualisaties, jezelf afschermen, ethiek en wat zich verder aandient krijgt de aandacht.

Praktische zaken

De eerstvolgende cursus vindt plaats op 6 zondagmiddagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Zondag 3 en 17 maart, 14 april, 12 en 26 mei en 16 juni 2024.

Investering: € 775,- ex b.t.w. Te voldoen bij inschrijving. Gespreid betalen is mogelijk, neem dan even contact op.

De locatie : Ring 42, 3212 LS Simonshaven