spiritual artist

Cursus Mediumschap

Cursus Mediumschap

Cursus intuïtie en mediumschap

Als jong kind raakte ik overweldigd door alles wat ik voelde. Er was weinig ruimte dit te uiten, dus ik creëerde een eigen binnenwereld en ging al vroeg op zoek naar de zin en essentie van het leven en het uittesten van de ongeziene wereld.

Als ik nu terugkijk naar mijn levensloop kan ik alles wat me overkomen is als puzzelstukjes plaatsen op de weg die nodig was om mijn missie te kunnen volgen.

Pas rond mijn 60e kwam ik (bewust) in aanraking met het mediumschap, waardoor ik mijn gevoeligheden beter ging begrijpen en handen en voeten kon geven aan dat wat er onder de oppervlakte altijd al aanwezig was.

Ik ben erg goed begeleid in mijn proces van “opengaan”, en daar ben ik mijn leraren zeer dankbaar voor. Niet alleen dat ik mezelf begrijp, maar ook dat mijn wereld zo rijk is geworden door alle inzichten. Ik ben bij mezelf thuisgekomen.

Ik wil niets liever dan mensen de weg te wijzen in dit proces. Wie ben je echt, wat wil nu naar buiten komen, waar liggen jouw gaven?

Daarom is er de Cursus.  

Het is een platform waarin jij jezelf gaat ontdekken. Waar liggen jouw uitdagingen, wat houdt je nog tegen volledig ruimte te geven aan dat wat zich op spiritueel gebied wil uiten?

Als het je aanspreekt dan is dat niet voor niets.

Onderwerpen die aan bod zullen komen:

Intuïtie, verbindingen in helderheid op het horizontale vlak.

Verbindingen in helderheid op het verticale vlak.

Trancemediumschap.

De onderwerpen als psychometrie, aura’s, chakra’s, kleur, synesthesie, psychic art, contact maken met gidsen, engelen en overledenen, geïnspireerd spreken, trance spreken, trance schrijven en healing komen aan de orde. Door je te laten kennismaken met allerlei vormen van mediumschap ga je jezelf herkennen in wat er al aanwezig was.

Diverse meditaties en visualisaties, jezelf afschermen, ethiek en wat zich verder aandient krijgt de aandacht.

Praktische zaken

De eerstvolgende cursus vindt plaats op  2 zondagen en 7 woensdagavonden:

Zondag 11 september 2022: 10.00 tot 18.00 uur

Woensdagavonden 14,21,28 september en 5,12,19 oktober, 2 november: 19.00 tot 22.00 uur

Zondag 6 november: 10.00 tot 18.00 uur.

Investering: 675,- euro. Te betalen bij inschrijving, evt.mogelijk in 2 delen te voldoen.

Dit is inclusief 2x persoonlijke begeleiding buiten de dagen om.  

De locatie waar de cursus plaats zal vinden zal ik je persoonlijk berichten.

 

Lesley Sandford